10 feb 2010, 14:07

Странен, но специален 

  Poesía » De amor
673 0 4

СТРАНЕН, НО СПЕЦИАЛЕН

 

Ти за мен си нещо странно,

нещо твърде идеално.

Но взе да става опасно,

защото стана ми ясно,

че в теб влюбих се ужасно!

Нещо трябва да измисля,

защото не мога да ти се наситя

и само за теб мисля!

 

А дали си готов

да чуеш за моята любов,

преди да стигна до Пирогов!

Когато си мисля за теб,

нещо хубаво в сърцето ми става,

защото знам, че чакаш ме на прага,

за да ми дадеш целувка голяма

и ще бъдем само двама!

 

Аз и ти

ще сбъднем нашите мечти

и никой не ще ни навреди!

Аз те обичам

и само теб искам,

и без да се замислям,

устните ти ще изпивам!

© Силвия Цветанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??