СТРАНЕН, НО СПЕЦИАЛЕН
Ти за мен си нещо странно,
нещо твърде идеално.
Но взе да става опасно,
защото стана ми ясно,
че в теб влюбих се ужасно!
Нещо трябва да измисля,
защото не мога да ти се наситя
и само за теб мисля!
А дали си готов
да чуеш за моята любов,
преди да стигна до Пирогов!
Когато си мисля за теб,
нещо хубаво в сърцето ми става,
защото знам, че чакаш ме на прага,
за да ми дадеш целувка голяма
и ще бъдем само двама!
Аз и ти
ще сбъднем нашите мечти
и никой не ще ни навреди!
Аз те обичам
и само теб искам,
и без да се замислям,
устните ти ще изпивам!
© Силвия Цветанова Всички права запазени