7 sept 2010, 20:54

Страст 

  Poesía » De amor
653 0 0

Музика се чува в тихата нощ

в латиноритъм с дивна мощ.

Танцуват двама, потънали в захлас,

в страст телата им преплитат се завчас.

 

Очи в очи потъват,

устни тръпнат, влажни от желание,

ръце със страст прегръщат

и с чувственост се сливат.

 

Този ритъм страстен

кара да кипи кръвта,

тези млади влюбени

ще са щастливи в ритъма на любовта!

 

 

02.09.2010г.

© Ренета Грънчарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??