Музика се чува в тихата нощ
в латиноритъм с дивна мощ.
Танцуват двама, потънали в захлас,
в страст телата им преплитат се завчас.
Очи в очи потъват,
устни тръпнат, влажни от желание,
ръце със страст прегръщат
и с чувственост се сливат.
Този ритъм страстен
кара да кипи кръвта,
тези млади влюбени
ще са щастливи в ритъма на любовта!
02.09.2010г.
© Ренета Грънчарова Все права защищены