12 oct 2021, 23:12  

Страст 

  Poesía » De amor, Erótica, Verso libre
836 0 1

Идваш в дома ми

Чукаш на вратата

Не казваш "Здравей"

а директно ми се нахвърляш

Целуваш

Хапеш

Късаш

Не само дрехи

И мен

След като укротиш звяра

в себе си

Заспиваш

 

...

 

Събуждаш се

Чиста

Гола

Невинна

До мен

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??