12.10.2021 г., 23:12 ч.  

Страст 

  Поезия » Любовна, Еротична, Свободен стих
739 0 1

Идваш в дома ми

Чукаш на вратата

Не казваш "Здравей"

а директно ми се нахвърляш

Целуваш

Хапеш

Късаш

Не само дрехи

И мен

След като укротиш звяра

в себе си

Заспиваш

 

...

 

Събуждаш се

Чиста

Гола

Невинна

До мен

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??