Oct 12, 2021, 11:12 PM  

Страст 

  Poetry » Love, Erotic, Free verse
783 0 1

Идваш в дома ми

Чукаш на вратата

Не казваш "Здравей"

а директно ми се нахвърляш

Целуваш

Хапеш

Късаш

Не само дрехи

И мен

След като укротиш звяра

в себе си

Заспиваш

 

...

 

Събуждаш се

Чиста

Гола

Невинна

До мен

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??