Нима не знаеш смисъла на думичката “да”?
В просъница повтарям я във приказните нощи.
Целувки по врата ми... И с шепот, и с уста
обвиваш мойто тяло и молиш ме за още...
Още милувки сластни и пламенни прегръдки.
И палавите котета във нас се заиграват,
а после в буен вихър на подивели хрътки
на дивото във себе си телата се предават.
Страст огнена, опасна, безумна, властна, болна
в сърцето ти се ражда пак и моето владее,
оковите ми къса, душата ми е волна,
докосва те, съблича те тъй както тя умее.
Желаят се, привличат се, достигат се и тлеят,
насищат се за малко, отделят се и пак
сборичкват се зверчетата и искат да се слеят,
с целувката да сложат горещия си знак.
© Маргарита Todos los derechos reservados
Харесвам и ще те чета!