30 nov 2007, 17:02

Страст 

  Poesía » De amor
543 0 1

Стихът пречупва се във светлината

- твоето умение да се вслушваш

в крехкостта на всяка мисъл...

И пречистен, моят стих е бял

и светъл, като жадувано докосване,

като очи, които гледат

ръцете на любимия...

© Нели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??