30.11.2007 г., 17:02 ч.

Страст 

  Поезия » Любовна
536 0 1

Стихът пречупва се във светлината

- твоето умение да се вслушваш

в крехкостта на всяка мисъл...

И пречистен, моят стих е бял

и светъл, като жадувано докосване,

като очи, които гледат

ръцете на любимия...

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??