Nov 30, 2007, 5:02 PM

Страст 

  Poetry » Love
541 0 1

Стихът пречупва се във светлината

- твоето умение да се вслушваш

в крехкостта на всяка мисъл...

И пречистен, моят стих е бял

и светъл, като жадувано докосване,

като очи, които гледат

ръцете на любимия...

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??