Страст и време
Вплетен в страстно бреме
осъзнах,че нямам време,
с желания най-потайни
да разкрия моите тайни.
С порива на стенания безброй
копнеж но искам да съм твой!
Да отдам всеки миг на нежност
в синевата на нощната безбрежност!
Устните ти страстни
единствено на мен да са подвластни!
Телата си да слеем
в екстаз любовен да се реем!
Обичам те!
А нямам време.
Желая те!
А се превръщам в бреме.
Единствено сърцето ми
остава твое,
изстраданата нежна тръпка
си е право мое!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados