19 янв. 2010 г., 11:22

Страст и време 

  Поэзия » Любовная
646 0 2

 

 

 

Страст   и   време

 

Вплетен в страстно   бреме

осъзнах,че  нямам време,

с желания  най-потайни

да  разкрия  моите  тайни.

С порива   на стенания   безброй

копнеж но  искам да съм твой!

Да   отдам   всеки   миг  на   нежност

в  синевата   на   нощната   безбрежност!

Устните   ти страстни

единствено  на мен  да   са подвластни!

Телата  си  да  слеем

в  екстаз  любовен  да   се  реем!

Обичам те!

А нямам  време.

Желая  те!

А се   превръщам  в бреме.

Единствено  сърцето  ми

остава   твое,

изстраданата   нежна   тръпка

си  е   право   мое!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??