24 mar 2007, 16:19

Страст,изкушение...отчаяние... 

  Poesía
907 0 3
Перфектна ще е тази нощ От думите недей да се страхуваш. Страстта да се изсипе с цялата си мощ И ти го искаш, излишно е да се срамуваш. Аз идвам, ти ме виждаш, Искам бавно да се приближаваш, Погледни ме с погледа си тъй пронизващ, Освен любов, друго недей да обещаваш. Хвани ръката ми, внимавай, пари! Погали лицето ми с усмивка! Вятърът носи пролетни омари, Искам да попият в кожата ми, ще поема риска. Доближи се бавно, за да те почувствам, Отрови ме с любовната отвара! Да, усещам я и с трепет се отпускам, Не искам никой противоотрова да ми дава. Сега вдигни ме на ръце, Отведи ме, където ти поискаш! Точно за това копнееше моето сърце, Което с твоето сега притискаш. Това е любимото ми място... Сякаш мислите ми ти прочете, Спомени нахлуват, тук целуваше ме страстно, С любов и бавна музика обръщахме си световете. Красива съм, а ти си снажен, Всичко пасва си така идеално, Светът навън е толкоз маловажен, Блянуваното се превръща в реално. 10-Дрехите не са ни нужни. 9-Докосни ме, ръцете ти треперят... 8-Преструвките сега са чужди. 7-Телата ни едни завивки ще споделят. 6-Погълваш ме изцяло с любов. 5-Между нас нищо не остава скрито. 4-Откликвам на страстния ти зов. 3-Лицето ти е с моите коси покрито. 2-Горим, сякаш под влиянието на опияти... Спри! Искам да запомня как мигът душата ми изпива, Защото утре пак ще бъдем непознати, Но сега е време за... 1-вече твоя съм изцяло... изгубена... щастлива...

© Ава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??