6 oct 2006, 9:59

Страстен танц 

  Poesía
766 0 9
Отново скитница си,
ти мечти погреба,
но да танцуваш искаш!
Сияйница си...можеш!

Танцувай!
С рицар на честта,
той те дарява
със своя герб
и свойта шпага!

Танцувай страстно!
С провокатор изкушен!
Танцувай......
а защо не...с мен!

Ти имаш карма
на омъжена жена,
но с танца сластен
не убиваш сладостта,
а правиш я желана
и сърдечна......
като магията
на вещица столетна!!!
...................
Е, няма що!
Със мойте сто години
не искаш да танцуваш с мен,
тогава......подмлади ме!


ЧАР.......06.10.06
.....

© Чавдар Кунчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??