7 ago 2011, 22:58

Страстно подобие на живот 

  Poesía » De amor
583 0 1

Най-специалните чувства,

най-изящните изрази,

идеалните тела и лица отнесени,

замислени прорязват с най-болящата болка,

в най-самотния поглед.

Най-красивите устни

ти казват "не мога".

В света, през който само минаваме, 

за миг се поглеждаме,

за секунда докосваме.

Най-красивите спомени създаваме,

без да вярваме

колко много дълбоко после боли.

© Диляна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Хубав стих! Наситен с житейски истини, които откриваме твърде късно...
Propuestas
: ??:??