Стремеж
Стремеж към щастието.
Стремеж към теб и любовта.
Трудно е да си тръгвам от
този град отново с наведена
глада и очи насълзени, но
това е, както казват хората,
животът...
Опитах, борих се за таз мечта
за мен най-ценна, но разбрах,
че просто трябва да те пусна,
да спра и да мечтая.
Но знам, че в съня ми - ти ще си там.
Само там мечтите стават реалност
и чувствата някак си за момент оживяват..
© Ноно Якимов Todos los derechos reservados