14 авг. 2009 г., 21:10

Стремеж (за теб) 

  Поэзия » Любовная
527 0 1

 Стремеж


Стремеж към щастието.

Стремеж към теб и любовта.

Трудно е да си тръгвам от

този град отново с наведена

глада и очи насълзени, но

това е, както казват хората, 

животът...


Опитах, борих се за таз мечта 

за мен най-ценна, но разбрах,

че просто трябва да те пусна, 

да спра и да мечтая.


Но знам, че в съня ми - ти ще си там.

Само там мечтите стават реалност

и чувствата някак си за момент оживяват..

© Ноно Якимов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??