СТРОФА ЗА ЕДНА ИЗГУБЕНА СЪДБА
Усещам силни ветрове,
водят ме нанякъде,
надалеч ме носят те.
Отвсякъде -
чувствам се прокудена.
Но собствената ми съдба,
изгубена, ще намеря,
вихреща се в глуха празнота.
© Привидение Иванова Todos los derechos reservados