Apr 30, 2010, 8:54 PM

Строфа за една изгубена съдба 

  Poetry » Other
609 0 0

                                      СТРОФА ЗА ЕДНА ИЗГУБЕНА СЪДБА

Усещам силни ветрове,
водят  ме нанякъде,
надалеч  ме носят те.
Отвсякъде -
чувствам се прокудена.
Но собствената ми съдба,
изгубена, ще намеря,
вихреща се в глуха празнота.

© Привидение Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??