30 апр. 2010 г., 20:54

Строфа за една изгубена съдба 

  Поэзия » Другая
610 0 0

                                      СТРОФА ЗА ЕДНА ИЗГУБЕНА СЪДБА

Усещам силни ветрове,
водят  ме нанякъде,
надалеч  ме носят те.
Отвсякъде -
чувствам се прокудена.
Но собствената ми съдба,
изгубена, ще намеря,
вихреща се в глуха празнота.

© Привидение Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??