16 nov 2010, 6:52

Стръкче обич 

  Poesía » Filosófica
754 0 12

В космическия век,

затрупана от информация,

уверена и обезверена,

заплашена от ядрен взрив,

неискреност,

студенина

и жажда

да галя малката ръка

на своя син,

в космическия век

е паднал пъпът ми,

за да покълне стръкче обич.


1986 г.

© Росица Танчева Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??