16.11.2010 г., 6:52 ч.

Стръкче обич 

  Поезия » Философска
753 0 12

В космическия век,

затрупана от информация,

уверена и обезверена,

заплашена от ядрен взрив,

неискреност,

студенина

и жажда

да галя малката ръка

на своя син,

в космическия век

е паднал пъпът ми,

за да покълне стръкче обич.


1986 г.

© Росица Танчева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??