24 feb 2009, 12:51

Стръв! 

  Poesía » De amor
644 0 3

След теб над болката имам авторски права.

Исках да те уловя, но май аз се превърнах в стръвта...

Капчици кръв оставях по снега,

в жалък опит любовта ти да заловя.

 

Иглички нареждах по паркета, да се набодеш,

за да дойда аз да те превържа и да разбереш,

че те обичам и че ме е грижа, но аз се набождах,

ти се разсмиваше, а аз  вече боса не се разхождах.

 

Често през зимата в рокля те чаках, измръзвах,

панделки носех и по твойте ръце връзвах.

Искаше да не съм наивна да ме научиш,

но май не можа да сполучиш.

 

Това беше отдавна, панделките са изгорени.

Стъпалата ми вече не са наранени.

Сега аз не ловувам, но дивеч е моята душа.

© Росица Саси Дамянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??