12 sept 2007, 22:06

"Студ" 

  Poesía
485 0 2
Как да вярвам отново
на човешките очи?
На всичко бях готова,
а получих студ и лъжи.

Накарай ме да повярвам отново,
че повече няма да боли,
дай ми от твоята сладка отрова!
Накарай ме да повярвам в ТВОИТЕ очи!

Накарай ме да повярвам,
че с тебе няма да боли,
че ти си НЕЩОТО за мене!
Накарай ме да повярвам в твоите очи -
за да потъна в зеленото им безвремие...

                                                12.09.2007
                                                 На ПИТЪР

© Гергана Цветкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??