12.09.2007 г., 22:06 ч.

"Студ" 

  Поезия
484 0 2
Как да вярвам отново
на човешките очи?
На всичко бях готова,
а получих студ и лъжи.

Накарай ме да повярвам отново,
че повече няма да боли,
дай ми от твоята сладка отрова!
Накарай ме да повярвам в ТВОИТЕ очи!

Накарай ме да повярвам,
че с тебе няма да боли,
че ти си НЕЩОТО за мене!
Накарай ме да повярвам в твоите очи -
за да потъна в зеленото им безвремие...

                                                12.09.2007
                                                 На ПИТЪР

© Гергана Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??