16 abr 2009, 16:28

Студ! 

  Poesía » De amor
748 0 3

Студено е, безмилостно студено,

макар и да настъпи пролетта,

природата покри се във зелено,

когато се почерни любовта

 

Сърцето ми отлъчи се от тебе.

Недей, любими, мене не вини,

докосна ме, а после си отиде,

сега е страшно, късно е, уви!

 

Обичах те единствено в мечтите,

но дойде време, вече осъзнах,

че принцът нежен търсещи очите

във тебе аз така и не видях!

© Боряна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??