19 mar 2008, 22:28

Студена... 

  Poesía
521 0 3

Смирена и покорна искам да съм,
но уви, напротив.

Тичам и не спирам,
до последният си дъх ще бягам,
ала зная - самотата като лавина
ще ме връхлети.

 

 

 

Ще ме превърне във снежинка,
ще съм част от цялото и същество!
Студена, със сърце от лед ще стана,
бяла като светлината!

 

 

 

Ще ме докосва слънцето, а аз
ще се топя.
Топлината ще ме гали,
ще се превърна в капка!

 

 

 

И тогава точно, когато
мога да усещам истинската
красота, лавината отново
ще ме понесе със нея!

 

 

 

Не е по силите ми да обичам,
сърцето ми да бие трябва за това.
а то - студено и безмълвно,
отдавна да тупти е спряло!

© ДРУГА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??