14 abr 2013, 16:01

Студена целувка 

  Poesía » De amor
566 0 0

Целувай нежно ти мойте очи,

в тях са рани, болки и мечти!

Целувай и нека, и нека боли,

сърцето, което с лъжи ти разби!

 

Целувай, пращам ти мойте сълзи

и нека с тях се ти утеши!

Целувай и всичко си припомни, това,

което ми причини!

 

Болката си пращам, ти приеми

да усетиш колко много боли!

Да обичаш някой от душа и сърце,

а с ненавист да ти се връща с пълни ръце!

 

© Кристина Аврамова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??