9 dic 2023, 7:29

Студенливи са женичките ни мили 

  Poesía » De humor
137 1 8
 

Треперят на женичките дупетата
от градусите с' зимен ореол,
и работа отварят на момчетата -
А най-горещ мъжът е, щом е гол...

Е, ние сме родени джентълмени
и топлим ги... от всичките страни...
Бе изпитание е пусто зимно време,
но за реотана дръжте се, жени!...

 

26.11.2023.

© Георги Каменов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??