Dec 9, 2023, 7:29 AM

Студенливи са женичките ни мили 

  Poetry » Humour
135 1 8
 

Треперят на женичките дупетата
от градусите с' зимен ореол,
и работа отварят на момчетата -
А най-горещ мъжът е, щом е гол...

Е, ние сме родени джентълмени
и топлим ги... от всичките страни...
Бе изпитание е пусто зимно време,
но за реотана дръжте се, жени!...

 

26.11.2023.

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??