Студено...
Студено...
Полуумрелите ни чувства,
наблъскани
в съдрания костюм
на Любовта,
загърнати
във шала изтънял
на Времето,
едва пристъпват
в тъжните
прокапали обувки
на Съвестта...
Студено...
Дори ракията
на нашето веселие
замръзна безутешно
в хладилника раздрънкан,
със името
„Живот"...
© АГОП КАСПАРЯН Todos los derechos reservados