4.05.2008 г., 12:57 ч.

Студено... 

  Поезия » Гражданска
1054 0 22
 

                                        Студено...

 

 

Студено...

Полуумрелите ни чувства,

наблъскани

в съдрания костюм

на Любовта,

загърнати

във шала изтънял

на Времето,

едва пристъпват

в тъжните

прокапали обувки

на Съвестта...

Студено...

Дори ракията

на нашето веселие

замръзна безутешно

в хладилника раздрънкан,

със името

„Живот"...

© АГОП КАСПАРЯН Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??