Студено добър
Уж казват, че погледът му е парещо слънце,
а щом го погледнах, видях само лед.
Уж казват, че усмивката му ще те затопли,
но когато се усмихна, стана по-студено.
Уж казват, че когато го видиш, ще настъпи лято,
но с всяка негова крачка към мен бавно настъпваше зима.
И наричат го още добър!
Да, добър...
Но колко студено добър!
© Деси Todos los derechos reservados