2.04.2008 г., 22:39 ч.

Студено добър 

  Поезия
707 0 0

                             Студено добър

         Уж казват, че погледът му е парещо слънце,

         а щом го погледнах, видях само лед.

         Уж казват, че усмивката му ще те затопли,

         но когато се усмихна, стана по-студено.

         Уж казват, че когато го видиш, ще настъпи лято,

         но с всяка негова крачка към мен бавно настъпваше зима.

         И наричат го още добър!

         Да, добър...

         Но колко студено добър!

© Деси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??