14 ene 2009, 20:30

Студентски протест 

  Poesía » Civil
578 0 3
 

Студентски Протест

 

Да кажат своята дума

студентите решиха.

Писнало им

от разтягането на локума,

те  поеха на протест

със известен мирен манифест.

Пак  със палки  и ритници

„Демокрацията"  защитиха политици!

Срам за цялата държава

е правителство, което

с  надеждата  се  днес  сражава!

Не в „кенефа", а в ада

държавата пропада.

Омръзна ми да гледам отстрани

и да плащам  за чуждите вини!

Нека да ги подкрепим

и да станем кат  един!

Утре  рано  във  зори

към  шествието се присъедини.

Не  оставяйте сами  децата

да изринат боклука от  страната!!

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Да ги подкрепим и станем кат един!
    Надеждата да претворим в реалност!
    Браво, Петьо! Допада ми твоя призив!
  • Будна съвест си, Пещерски!Това, което видях днес е нелепо!
  • хареса ми. но не само политиците са боклука на страната, нали?
Propuestas
: ??:??