18 ene 2024, 16:54

Стъкло 

  Poesía
165 3 0

Разделя времето на две

минало и бъдеще

 

Стъкло - сега

счупено на безброй парченца

объркват преди и после

разпилени на микроскопични стъкла

действия на шрапнели от мислите

 

Минало и бъдеще безкрай

съвкупност от стъкло

 

© Stew Carrey Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??