Jan 18, 2024, 4:54 PM

Стъкло 

  Poetry
160 3 0

Разделя времето на две

минало и бъдеще

 

Стъкло - сега

счупено на безброй парченца

объркват преди и после

разпилени на микроскопични стъкла

действия на шрапнели от мислите

 

Минало и бъдеще безкрай

съвкупност от стъкло

 

© Stew Carrey All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??