18.01.2024 г., 16:54 ч.

Стъкло 

  Поезия
147 3 0

Разделя времето на две

минало и бъдеще

 

Стъкло - сега

счупено на безброй парченца

объркват преди и после

разпилени на микроскопични стъкла

действия на шрапнели от мислите

 

Минало и бъдеще безкрай

съвкупност от стъкло

 

© Stew Carrey Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??