Научи ме, че мога да живея
и в свой измислен свят.
Научих се да те обичам,
дори и малко на инат.
Ти бе различен,
като тебе няма друг.
Затова и те обичам -
ти си, което аз не съм.
Да те мразя не успях,
обичта ми бе по-силна.
Помоли ме да те забравя.
Съгласих се - разумът твърдеше, че е прав.
Но душата и сърцето
по-силни са от него.
Ни ден, ни час, ни миг покой не дават
и да страдам за теб ме карат.
И сега е лудост това, което ще направя,
както лудост бе и всичко между нас.
ОБИЧАМ ТЕ - това е, което искам да ти кажа -
такъв, какъвто си.
И липсваш ми във скапаната ми матрица.
Знай, че там на скрито и далеч
винаги ще има място и за суейт.
Обичам те!
© Габи Иванова Todos los derechos reservados