10 ene 2021, 14:33

Суетата 

  Poesía
281 0 2

Суетата обича всички хора

и не подминава ни един,

тя пълзи през тях и няма умора -

спохожда всяка госпожа и господин.

 

Тя обича да я хвалят,

гордее се, когато я почитат,

с нежни думи да я галят,

пред всичко да я предпочитат.

 

Но всичко е една измама

- Тя е просто един порок!

Обхванала е не един и двама.

И е вечна - няма срок.

© Татяна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??