28 mar 2015, 12:57

Сухи листа 

  Poesía
343 0 1

Сухи листа

 

Годините оставят отпечатък по всички.

Печати на мъка, щастие, радост...

Обичахме песните на пойните птички.

Сега ни радва и крясък на гларус.

 

Късахме клонки от дърветата цъфнали.

Венчета си правехме. Нежни, красиви.

Сега са красиви и листата изсъхнали,

постелята мека, за животните диви.

 

Морето харесвахме- тихо, спокойно.

Лежахме на пясъка със часове.

Над нас, усмихнато, Слънцето знойно,

огряваше пясък и хора, море...

 

Бавно по плажа, с теб се разхождаме.

И хладния вятър, за нас е повей.

Нашите места отново обхождаме,

от фара, отсреща, до ей онзи завой.

© Ник Желев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??