7 nov 2009, 0:36

Суров 

  Poesía » Versos blancos
447 0 1

Парчета сладки спомени

събирам и измислям

наново всяка сутрин

от изгрева сломена.

 

От утрото без слънце,

в което да се смееш

и ти насреща - шарен,

във делничния ден.

 

Като кафето - навик,

отвикнала от тебе,

не си представям себе си.

 

Тогава се оставям

в потока на тълпата,

но без да я съзнавам.

Без тебе съм самотна.

 

 

11.2009г.

© Ангелина Кънчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??