Парчета сладки спомени
събирам и измислям
наново всяка сутрин
от изгрева сломена.
От утрото без слънце,
в което да се смееш
и ти насреща - шарен,
във делничния ден.
Като кафето - навик,
отвикнала от тебе,
не си представям себе си.
Тогава се оставям
в потока на тълпата,
но без да я съзнавам.
Без тебе съм самотна.
11.2009г.
© Ангелина Кънчева All rights reserved.