25 ene 2018, 13:25

Сутрешен разкош 

  Poesía » De amor
436 0 4

От тебе друго аз не искам,

освен до мене ти да спиш.

И силите ти да изстисквам,

преди в любов да се стопиш.

 

На слънчеви петна да станем

в една безумно-страстна нощ.

И изгрев двама да прихванем,

да го превърнем във разкош.

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??