24 ago 2018, 15:44

Сутрин 

  Poesía » De amor
584 1 1

Сутрин 

 

Събуди ме със парещи устни
Погали ме с косата си...
Обещай ми любов без въздишки,
без сълзи, без вина... - ЛЮБОВ , не остатъци.

 

Всеки миг без любов е загубен.
За това събуди ме по изгрев...
За да имаме повече повече мигове...
Ей така , да се целуваме.

 

Ето мила отварям очи...
По-красива си от съня ми.
Добро утро, любов..., а сега ме гушни...

 

Ще направя кафе..., и да чакаме залеза.

 

                   О Б И Ч А М  Т Е ...
 

© Ганчо Попов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Дай Боже всеки да получава такова обяснение в любов! Много ми хареса!
Propuestas
: ??:??