21 ene 2011, 15:12

Сутрин 

  Poesía » De amor
1283 0 17

 

Сутрин гнездиш във очите ми,

пърхащи меки перца,

светло се къпеш в ресните ми,

бистри петна от слънца.

 

Тихо ухаеш в лицето ми,

рохкави летни бразди,

и ме посипваш със себе си,

топъл прашец от мечти.

 

Нежно издраскваш гърдите ми,

нокти на роза-любов,

влажно мълчиш във ушите ми,

сянка на трепетен зов.

 

Сутрин е време за чувстване,

зряла следсънна нега,

дълго щастливо предвкусване...

Всичко започва сега.

 

© Валентин Евстатиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??