21.01.2011 г., 15:12 ч.

Сутрин 

  Поезия » Любовна
1282 0 17

 

Сутрин гнездиш във очите ми,

пърхащи меки перца,

светло се къпеш в ресните ми,

бистри петна от слънца.

 

Тихо ухаеш в лицето ми,

рохкави летни бразди,

и ме посипваш със себе си,

топъл прашец от мечти.

 

Нежно издраскваш гърдите ми,

нокти на роза-любов,

влажно мълчиш във ушите ми,

сянка на трепетен зов.

 

Сутрин е време за чувстване,

зряла следсънна нега,

дълго щастливо предвкусване...

Всичко започва сега.

 

© Валентин Евстатиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??