Jan 21, 2011, 3:12 PM

Сутрин 

  Poetry » Love
1280 0 17

 

Сутрин гнездиш във очите ми,

пърхащи меки перца,

светло се къпеш в ресните ми,

бистри петна от слънца.

 

Тихо ухаеш в лицето ми,

рохкави летни бразди,

и ме посипваш със себе си,

топъл прашец от мечти.

 

Нежно издраскваш гърдите ми,

нокти на роза-любов,

влажно мълчиш във ушите ми,

сянка на трепетен зов.

 

Сутрин е време за чувстване,

зряла следсънна нега,

дълго щастливо предвкусване...

Всичко започва сега.

 

© Валентин Евстатиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??