СВАТБА
(посветено)
Струи светлината на сватбени бал.
Искрици блестят в полилей от кристал.
Шептят акварели в пастелно екрю.
Костюми и рокли – от модно ревю.
С палитра от всичките земни сезони
лъчи Никоела със светли фотони.
Искрящо „шампанско”, пурпурна роза,
блестяща от щастие – бяла хипноза.
В очите ú радост и слънце в лицето.
И мислите светли! Разтварят сърцето.
Тук Волната птица в душата гнезди.
Любов! Светлина от звезди.
© Николай Начев Todos los derechos reservados
И мислите светли! Разтварят сърцето.
Тук Волната птица в душата гнезди.
Любов! Светлина от звезди."
Щастието е това!!!